Du er her

Parkering

Medlemmene i Heilo vel eier sammen Gunnar Schjelderups vei fra rundkjøringa og fram til enden (bommen ved GSV 41). I den delen av veien er det parkering kun med gyldig parkeringsbevis, enten oblat eller gjesteparkeringsbevis. Det skal kun parkeres på oppmerkede plasser i veien.

Parkeringsplasser

  • Helt nede ved rundkjøringa, utafor garasjene. Her er det kun personlige plasser til medlemmene av garasjelaget.
  • Mellom GSV 39 og GSV 33. Her er det åtte plasser forbeholdt "de gamle rekkehusa" (GSV 27, 29, 31, 37, 39, 41). På denne plassen gjelder (foreløpig) de samme oblatene som i veien.
  • Den store p-plassen til høyre etter bakken. Denne eies av Fredensborg Eiendom A/S, og er betalingsplasser.
  • Utafor GSV 33. Her er det noen plasser forbeholdt GSV 33.
  • Utafor GSV 15/23 (oppe og nede). Her er det gjesteplasser forbeholdt GSV 15 og 23.

Oblater

Det deles ut ett parkeringsoblat per eierandel i veien.

Årsmøtet 2009 vedtok at de husstandene som ikke har egen biloppstillingsplass/garasje kan søke styret om å få en ekstra oblat ved dokumentert behov.

I tillegg får alle utdelt gjesteparkeringsbevis til kopiering. Disse gjelder i 24 timer fra utfylt dato/klokkeslett. Det er viktig at klokkeslett fylles ut, da parkeringsselskapet ellers vil ilegge bot! Husk også å bruke årets gjesteparkeringslapper, og ikke gamle varianter.

Parkering av tilhengere

På de plassene hvor det er plass, er det mulig å parkere tilhenger foran eller bak bilen. Vi har fått beskjed fra Q-park om at hvis en henger skal stå over lengre perioder, så vil de ha beskjed om det. Send i såfall epost til murad@q-park.no. Det er sikkert lurt å tolke "lengre perioder" ganske strikt.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer